lunes, 27 de abril de 2009

En feca i el cap de porc

Aquest cop parlarem d'en feca deixarem l'humil per un altre dia.

En feca és un noi molt asquerós amb un penis erecte persistent d'unes dimensions indeterminades per la incapacitat que genera la seva jernosistat fecal. Explica la llegenda que de jove era una petit senglar que corria pels prats de Suïssa menjant els joves brots d'herba que sortíen a la bella primavera. Vestía sempre un preciós vestit tirolès i portava a les potes unes xancles tiroleses molt cuques. Tenia les seves arrels a València i li encantava prendre orxata pels matins com a bon iroquès que també era.En fer-se més gran es desarrelà dels extensos prats suïssos per anar a viure al submón borquífer dels tarongers fecals de les terres valencianes per alimentar-se de les feques del seu nou país d'acollida. Era una acció tradicional menjar-se les feques com demostren certs grabats molt antics i les cares dels habitants en delataven l'afició.


















Evolucionà la seva forma cap a la d'home fecal. Donava molt molt de fàstic, sempre queia pel terra i formava bassals de merda i pixats en els quals ell hi jugava per dissimular la vergonya que li feia el que s'havia convertit, però passaren els anys i assimilà la seva forma com a natural i aprengué nous jocs la mar de divertits amb la feca. Cada any per Sant Jordi es fan els Jocs Fecals en el seu honor donat que aconseguí salvar el món de la contaminació produida per les granges extensives de porcs, alimentant-se de les feques.


Li quedà tan plena de feca la cara que no podía parlar, així que agafà el cap d'un porc i sel posà al cap per poder entonar millor. Avui en dia sempre que el vegis vuràs un noi amb cap de porc però no oblidis que fa jocs fecals així que no t'hi acostis millor, i tot i tenir un cos normal, en realitat és feca solidificada que en qualsevol moment et pot absorvir.

4 comentarios:

Man in the dark dijo...

Puto Jordi, que se'n va de cap de setmana a la vila africana de València a menjar paela mama!

Anónimo dijo...

nono sembla q no hagis llegit aixo !!

ELL VA A MENJAR FECAAAAAAAA

xDDDDD MOLT BO

Anónimo dijo...

fecal
adj.
Dels excrements intestinals o relacionat amb aquests residus orgànics : matèries fecals

Jango dijo...

ñam ñam