sábado, 18 de abril de 2009

Festival 3PO dels Penis de Metall

3PO fou un gran enviat pels déus en l'era de fructificació màxima dels anglans de les montanyes dels penis. Explica la llegenda que déu introduir una punta d'smegma en les profunditats de les terres penissals on la lava i el foc recobrien els paratges. Alli es forjà la membralitat de l'individu gràcies a les forces més adverses i dures inimaginables.

Cada impacte de lava formava un mm cúbic de massa d 3PO. Així durant mil·lenis la terra esculpi el cos en forma de gall de flames negres que exercitaría el dia que sortí de les profunditats. Era una massa de carn dura com el metall forjat, més dur que qualsevol material conegut. Era ample com una dorsal oceànica i tendre com les natges d'un mandril. I el més destacat de tot, tenia tres polles, d'aquí en venia el seu nom.

Com cada any es celebra el festival en honor a cadascuna de les polles i què més que recordar-lo i realitzar-ne una entrada en aquest blog. La henke-kanamara n'es la de mitjana mida. La harak dur n'es la negra i més petita. La germana gran de les tres no es podia portar en processó així que es desestimà la seva beneració en públic
Banderoles en l'entrada al temple d'en 3PO
Arribada de la Harak dur en primer terme i la henke kanamara en segon.

Vídeos de la celebració

Harak dur.

Henkemara Kanamara, el color rosat torna bojos fins i tot als transexuals.



A les nenes petites els hi encanta i en 3PO també li encanten.

1 comentario:

Anónimo dijo...

putu jango xDDD