martes, 15 de abril de 2008

IL SUDAK DÉU TOT PODERÓS

En un univers d'humitat i humilitat, regnaven els imperis de l'aliança que esperava reunir tot el poder ancestral de l'univers (La ALL UNIVERSE POWER!). Eren una força de reagrupament de races pacífiques cobertes pel poder dels lloms de la més poderosa de totes les poderoses; la Galhi. Governada amb sabiduría per la raça superior Garlikiana dels Juniors.

Una aliança humil formada per 9 races. On totes i cadascuna d'elles regnava el poder de l'arietat en el seu interior, per més que l'exterior describis el contrari ja que la dels Afropepes la dissimulaven en el seu exosquelet de grimositat fosca. Una aliança de 333 Herns d'història. Una aliança sàvia, arrelada i grimosa.

Cadascuna de les seves races tenia els seus poders.

- Els Solebrones d'en Jaume eren virtuosos en l'art del tall de l'escrot sec. Una tècnica molt primitiva donada la seva poca evolució.

- Els Desgarradors Anals. Eren poc més evolucionats, però el seu progrés es veia limitat donat que eren bastant limitats. Només dominaven el desgarrament anal i l'art de la oració Hitleriana, dient "només" per a fer un acte d'humilitat en vers tant potents tècniques.

- Els Afropepes ja eren més evolucionats. Tenien un exosquelet de grimositat fosca que els permetia fer salts de planeta en planeta mentre portaven a la seva mà unes uzis per a endinyar fos qui fos, també eren importants les seves tècniques de seducció insobakal.

- Els Nacatishis. Una raça de forta evolució exponencial que esgrimia els membre més grossos de tot l'univers. Amb tals membres podien destrossar planetes sencers d'un sol cop de polla.

- Els Nalhis. Més evolucionats que els anteriorment esmentats tenien els peus més grans de tot l'univers. Podien provocar suupernoves amb les pudors que sortien de les puntes del dits.

- Els Garliks Juniors. Una raça feta per governar donades les grans quantitats d'humitat insobakal que contenien sota les seves extremitats.

- Els Purificadors. Encarregats de purificar les ànimes dels impurs. Foren una raça devastadora en els inicis d'aquesta, literalment aniquilaven tota cosa que es trobessin pel camí i no els resultes suficientment pura.

- Els Galhis. Raça formada per un únic membre donat que els altres s'extingiren per la seva culpa. Només volia ser ell tot sol. Els seus lloms cobrien tots els límits de l'aliança.


- Els CeborBalls. Eren una raça de ministres en forma de bola de Cebo i amb grans habilitats per la oració en relacions diplomàtiques, especialitzats en l'art de timar sudaques.

La pau que es respira mai és eterna. I la historia ens narra que es trenca.
Trencadissa que es dóna quan el déu tot sudakós torna del confins de l'univers per rallar als humils després del seu període de descans jugant al Sudaka (a la il·lustració es mostra el corresponent joc) . Així, aquesta ralladora tornà després de 200 Herns.

Decidí jutjar sense humilitat les races que s'interposaven en el seu camí. Les menys cobertes per la llomadura dels Galhis. Aquestes eren, les Garliks i les Nalhis. Unes situades al capdavant de l'aliança amb les seves dots lideratives i les altres proporcionaven subjecció deuteriana gràcies als seus nobles peus.

D'un espetec de dits les va exterminar de l'univers. No en quedà absolutament res. Va fer us del SUDACA POWER!!

Tot semblava perdut per l'aliança i les races ja exterminades. Però fou en els moments de tensió més escrotal quan la raça CeborBalliana decidí entrar en un estat existencial superior per poder plantar cara al DÉU SUDAKA. El retà a un cara a cara d’humilitat. Només podien ser humils donat que això era l’únic camí que els portaria a la salvació; no eren burros i sabien que déu tenia el poder de tot. Déu només tenia un ull, i era l’ull del cul. Un ull rebentat com a SUDAKA que és; això volia dir que no podia sentir si hi havia algú més a la vora dels CeborBallians.

S’inicià la sessió en l’IRC (la Introducció Rectal Comunicativa) de la zona existencial del caboire superior membranós de la paret mitocondrial externa del reticle endoplasmàtic de l’univers, que permetia la comunicació interrectal amb déu. En uns inicis de presentació de la situació la discussió s’inicià sota el nom de Mitok per part dels CeborBallians per a defensar els interessos de l’aliança que ell protegia des de la llomositat dels Galhi. Era un nom que infundava temor, però el SUDAKA fastigós no es va fer enrere. Ell volia discutir amb els Garliks i els Nalhis. La situació es posar ennegrida per a solucionar-se, però Mitok no s’arronsà; sabia que la interconnexió Rectal no permetia veure més enllà dels rectes anals, i tornar a repetir el procés resultaria molest per a déu. Decidí afirmar la presència de Garliks en l’interior més profund del recte. Déu acceptar i Mitok canviar la seva escriptura interrectal simulant la deficiencia lèxica dels G. Juniors. Déu s’ho empassà.

Les negociacions procediren. Mitok sabia tenia que actuar amb subtilesa i humilitat. Començà el planteig de la situació. En un principi déu digué que si els eliminar fou perquè s’havien d’eliminar. Canvià la situació en entonar el mea culpa fent us de mecanismes subtils de simulacio d’ignorància i humilitat respecte el tema. Mitja hora indagant en el tema.... S’admete la culpa en la transferencia de recursos deuterians però per indisposicions no foren retornar en forma de transaccio comercial. Les raons foren les següents: Nalhi33 era un estudiant que estava en un pis universitari; els divendres anava a casa per marchar els dissabtes a casa la seva avia amb el seu germà. Així quedar aclarit el tema de la transacció del divendres, l’incompliment del termini de 48h per retornar comercialment els recursos i l’equivocació de fer us de la mateixa IP. Amb aquesta inventiva Mitok resolgue els continus assetjaments contra les males practiques dinteractuacio de recursos. Ell demanà de tot, si el nom de les races canviar al llarg dels Herns; quan feia que havia canviat el nom; si havien fet aquesta incumpliment normatiu més cops etc etc etc. Amb l’explicació es donava a entendre que erem humils i que SÍ que hi havia hagut transaccions deuterianes entre nalhis i garliks, i que al admetre això quedava com a curios que no els haguessin eliminat abans si havia passat. Mitok donà a entendre que realment MAI havien incomplert les normes sense dir-ho literalment, realment fou una il·luminació momentània l’únic que digue literalment es que mai s’havia incomplert les 48h a excepció d’aquell dia, fruit d’un descuit.

Déu assentí davant de tal clarividencia de Mitok i caigué en les seves trampes. Sabia que si no jutjava netament seria eliminat pel poder de Mitok, juntament amb tot l’univers. Es rendeixi i per aprofitar la situació decidí etzibar una de normes acollonants per rallar als CeborBallians i fer arribar la nota a les altres races de l’aliança.

7 dies més tard Garliks i Nalhis tornaren a la vida (com la gènesis de la terra en la Biblia) havent de pagar una 5000000 de deuteris a déu, perquè no els ralli més.

Aquesta es la ultima narració trobava sobre l’aliança. El contingut del text que segueix ens explica com fou l’alliberació dels dos rectes; tema que explicarem en un futur pròxim.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

(Galhi)


Increiblement teknik sense cap mena de dubte!

Ministre d'exteriors forever!!!!!!!!

Ara i sempre 33

Anónimo dijo...

els sudakes fan pudor i estem en un univers pudent....


gran jango gran

by aurelian rules & iljordiogordoilriachdipallasso

Man in the dark dijo...

Sudaques de merda.